Overbygning - Akupunktur efteruddannelse, Varierende antal lektioner
BEMÆRK: Efteruddannelse (Modul 3) udbydes kun hvert 2. år. Næste gang ultimo 2022

Efteruddannelsen vil ajourføre og vedligeholde den viden, som du gør brug af i dit arbejde som akupunktør. Der vil være et detaljeret fokus på den nyeste viden og de nyeste teknikker indenfor akupunkturen.

Akupunktur-uddannelse-PA-niveau

Som eksempel kunne efteruddannelsen tage afsæt i den nyeste forskning indenfor akupunktur-teknikker som cupping, øre-akupunktur, ekstrapunkter, el-akupunktur, palliativ akupunktur, sports akupunktur.

Emner for efteruddannelsen kunne også bygge på den nyeste viden indenfor akupunktur-behandling af børn, barnløse, gravide og meget mere.

En sidste mulighed kunne være efter-uddannelse, der medvirker til at øge din indtjening som akupunktør. Ved f.eks. at ajourføre dine kompetencer indenfor markedsføring. Emner kunne være optimering af din hjemmeside, brug af YouTube, Adwords annoncering osv.

Efteruddannelse kan være fradragsberretiget for dig som har startet akupunkturklinik. Du bør sætte dig grundigt ind i reglerne og tage din revisor med på råd.

 

Vi har gennemført et modul 3:

  • Modul 3 (175 lekt) med start 2018 - tilrettelagt for Akupunktur hold 3

Modul 3 (Efteruddannelse, feks. 100 lekt) med start nov. 2022. Primært tilrettelagt for studerende der tidligere har taget modul 1 og 2 på vores skole:

Køb modul 3 m. start nov 2022 - her >> (dette link bliver først aktivt senere)

Billed-Kjeld-Bruun-Jensen-72dpi

Det er en stor beslutning at vælge uddannelse. Det er derfor naturligt, at du kan være usikker og derfor har masser af spørgsmål. Du er derfor altid velkommen til at ringe på 88188818 for yderlig information. Du kan også kigge forbi og se vores skole. Ring og aftal et tidspunkt, og kig forbi :-)

Med venlige hilsner
Kjeld

Kjeld Bruun-Jensen læge, ph.d.
-Uddannet FDZ-Zoneterapeut
-Akupunktør fra Shanghai International
 
Acupunture Training Centre
-Diplomuddannelse fra Dansk Medicinsk
 Selskab for Akupunktur